Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007

Jonh Doe-Χωρίς Ταυτότητα

Jonh Doe: μία σειρά που παίζεται απο Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23.00 στην συχνότητα του ΣΚΑΙ το οποίο βάζει ότι καλύτερο βρίσκει στην παγκόσμια αγορά. Έτσι και ο John Doe δεν είναι η εξαίρεση.
Λίγα για το στόρυ: Ο John Doe ξυπνάει σε ένα νησί στη μέση του πουθενά κυριολεκτικά. Εκεί ξεκινά να αναζητά τρόπο για να διαφύγει και τα καταφέρνει. Πέφτει στη θάλασσα όπου τον βγάζουν κάτι κινέζοι ψαράδες. Ξαφνικά αρχίζει να τους μιλάει στην γλώσσα κάτι που ούτε και οι ίδιοι το πιστεύουν. Ο ήρωας έχει πλήρη άγνοια του ποιος ή τι είναι (ούτε το όνομά του δεν ξέρει) αλλά έχει ένα καταπληκτικό χάρισμα, ξέρει τα πάντα και όταν λέω τα πάντα το εννοώ. Ξέρει απο τον πληθυσμό του πιο απομακρυσμένου νησιού στον κόσμο με ακρίβεια μέχρι και τις ιδιότητες ενός συστατικού της φύσης, τις χρήσεις του τα πάντα για αυτό. Προσπαθεί να βρει λοιπόν ποιος είναι, πως τον λένε. Τελικά υιοθετεί το όνομα κάποιου που έχει ήδη πειθάνει. Έτσι ξαφνικά βρίσκεται να είναι μάρτυρας ενός εγκλήματος που γίνεται στη πόλη του Σιάτλ και συνεργάζεται με την τοπική αστυνομία. Όλοι εκπλήσσονται με τις γνώσεις αλλά και με τον ιδιαίτερο τρόπο που φτάνει στη λύση των εγκλημάτων. Έτσι γίνεται συνεργάτης της αστυνομίας όπου μέσα απο αυτό θα προσπαθήσει να βρει ποιος αλήθεια είναι. Κάθε υπόθεση είναι ένα κλειδί στο να μάθει κάτι για αυτόν.
Φανταστική σειρά που μπλέκει το μυστήριο με τις εξηχνιάσεις φόνων ή απαγωγών με απίθανο τρόπο με τη χρήση ενός και μόνου εργαλείου του ύψιστου αγαθού της φύσης του μυαλού του ανθρώπου.
ΠΑΡΑΚΟΛΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: