Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Επαναπατρίζεται ο Σπανούλης



Ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό. Με μία αιφνίδια κίνηση τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι Χιούστον Ρόκετς παραχώρησαν τα δικαιώματα του Έλληνα γκαρντ στους Σαν Αντόνιο Σπερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα από τους πρωταθλητές τον σέντερ Τζάκι Μπάτλερ, τα δικαιώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ της Τάου Κεράμικα, Λουίς Σκόλα, που είχαν επιλέξει στο νούμερο 56 των ντραφτ το 2002, καθώς επίσης και μία επιλογή δεύτερου γύρου στα ντραφτ του 2009.


Θα περίμενε κανείς ότι η προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ θα δελέαζε τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο εκείνος είναι ανένδοτος και μιλώντας τα ξημερώματα σε τηλεοπτικό σταθμό του Χιούστον τόνισε πως εμμένει στην απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.Η νέα ομάδα του πιθανότατα δεν θα τον κρατήσει στο Τέξας, όπως συνέβη με τους Χιούστον Ρόκετς και μένει να βρεθεί η φόρμουλα για να "σπάσει" το συμβόλαιό του ο Σπανούλης και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
Τελικά η καριέρα του στο NBA δεν πήγε και πολύ καλά και αυτό φάνηκε απο την αρχή. Ο προπονητής των Χιούστον Ρόκετς δεν έδινε στον έλληνα διεθνή τον απαραίτητο αγωνιστικό χρόνο για να αναδείξει το ταλέντο του. Αυτό τον οδήγησε σε μόνιμη αμηχανία στη διάρκεια του αγώνα που έπαιζε και αυτό κατέστρεψε τα όποια όνειρα είχε για το NBA.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: