Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

Για όσους μείνουν μέσα το βράδυ :( :(

Για να δούμε παίδες τι παίζει σήμερα το βράδυ η τηλεόραση ή χαζοκούτι:
Στο MEGA παίζουν σε επανάληψη στις 9.00 τα σύνορα της αγάπης (για όσους δεν το έχουν βαρεθεί ακόμα) το οποίο θα συνεχιστεί και την νέα τηλεοπτική σεζόν, μετά έρχονται οι αχτύπητοι, τετραπέρατοι, μοναδικοί 50-50 με την τρομερή αυτή παρέα η οποία σε κάθε επεισόδιο πλέκει και σε κάτι καινούργιο (ακόμα είναι ευχάριστο αλλά μέχρις εδώ) και τέλος λίγο μετά τις 11.00 το κόκκινο δωμάτιο το οποίο δεν το βαριέσαι λογω των διαφορετικών ιστοριών που έχει κάθε φορά.
Στο ANT1 σε επανάληψη και εκεί έχει στις 9.00 Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, αργότερα σειρά έχει το θα βρεις το δάσκαλό σου και λίγο πριν τις 11.00 το γλυκό του κουταλιού
Στο STAR τώρα έχει τις μάγισσες με τους οχτώ!!! παρακαλώ κύκλους τους οι οποίες είναι ευχάριστες θα έλεγα αν και παίζονται, ευτυχώς, τα πολύ πρόσφατα επεισόδια των τελευταίων κύκλων.
Στο ALPHA έχει τις ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα: Άγγελος τον οποίο υποδύεται καταπληκτικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάτι σε στυλ Σέρλοκ Χόλμς αλλά στο πιο σύγχρονό του. Απλά φανταστικό για όσους συναρπάζονται απο ιστορίες μυστηρίου και εξιχνίαση εγκλημάτων.
Τέλος στο ΣΚΑΙ η βραδιά ξεκινάει με τις ειδήσεις των 9.00 που είναι απλές και περιεκτικές χωρίς παράθυρα και καβγάδες και το πιο σημαντικό σύντομες. Στη συνέχεια έρχεται ένα ντοκιμαντέρ απο τα πολλά που το κανάλι παίζει, τα οποία θεωρώ απλά φανταστικά και άκρως παιδαγωγικά, με τίτλο "Ιστορίες αγρίων ζώων" και στις 11.00 σαν φινάλε, για όσους κοιμούνται νωρίς λόγω δουλειάς, το "Χωρίς ταυτότητα" μια φαντασική σειρά, για μένα πάντα, όπου εξιχνιάζονται εγκλήματα που το ένα με το άλλο έχουν σχέση μεταξύ τους και βοηθούν τον ήρωα να μάθει ακόμα ένα στοιχείο για εκείνον αλλά και για την οργάνωση Φοίνικας που τον κυνηγά. Για περισσότερα ανατράξτε σε προυγούμενο άρθρο μου.

Αυτά είναι για μένα τα πιο ενδιαφέροντα παραλύποντας τα κανάλια ALTER, ET3 και τα άλλα κρατικά και περιφεριακά κανάλια που δεν παίζουν κάτι αξιόλογο εκτός ίσως απο την ΝΕΤ που παίζει σε επανάληψη τις σειρές "Μόνο εσύ" και το "Λούφα και Παραλλαγή" στις 10.30 και 11.30 αντιστοίχως.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: