Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Ρεκόρ Πωλήσεων για τον Harry Potter


Σχεδόν 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα του έβδομου και τελευταίου βιβλίου της σειράς 'Χάρι Πότερ", υπό τον τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows έχουν ήδη προπωληθεί μέσω διαδικτύου, εν όψει της κυκλοφορίας του βιβλίου στις 21 Ιουλίου. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η διαδικτυακή εταιρεία Amazon, το νέο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι το προϊόν με τις περισσότερες προπωλήσεις στην ιστορία της. Οι παραγγελίες ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ προπωλήσεων μέσω διαδικτύου (1,5 εκατομμύρια αντίτυπα) που κατείχε το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας.


Όσον αναφορά τώρα την ταινία το αντίστοιχο δημοσίευμα αναφέρει ότι Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα, έχει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα την Τρίτη 3 Ιουλίου και θα προβάλλεται σε όλον τον κόσμο από τις 11 Ιουλίου. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έλαβε χώρα στο Τόκιο, παρουσία του Ντάνιελ Ράντκλιφ, πρωταγωνιστή όλων των ταινιών με ήρωα τον Χάρι Πότερ.


Πάντως η μαγική αυτή ιστορία του Χάρι Πότερ έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και δεν φοβάμαι να πω ότι και εγώ ανήκω στους θαυμαστές αυτών των ταινιών οι οποίες είναι γεμάτες δράση, αγωνία και περιπέτεια χωρίς χαζοέρωτες. Η σειρά αυτών των ταινιών είναι καθαρές από ότι τραβάει άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά όπως παρατηρώ και απο τους συγγενείς και φίλους μου όλοι αρζίζουν να βρίσκουν τον Χάρι Πότερ αρκετά ενδιαφέρον μιας και ασχολείται με κάτι μαγικό και ψεύτικο το οποίο προσφέρει όμως την μέγιστη δράση και αγωνία αλλά και στο τέλος σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για αυτό στο οποίο το έργο καταλήγει. Πατήστε εδώ για φώτο των πρωταγωνιστών και της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: