Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Επιβολή φόρου...κατά της παχυσαρκίας

Έναν πρωτότυπο τρόπο προτείνει μια Αυστραλή διαι­το­λό­γος για να αντιμετωπιστεί η παχυσαρκία. Ζή­τη­σε α­πό τις αρ­μό­διες αρ­χές να ε­πι­βάλ­λουν έξ­τρα φό­ρους στο πά­χος και, γε­νι­κά, στις αν­θυ­γιει­νές τρο­φές προ­κει­μέ­νου να α­ντι­με­τω­πι­στεί η πα­χυ­σαρ­κί­α που μα­στί­ζει την κοι­νω­νί­α. Πρό­κει­ται για την διαι­το­λό­γο Ρόζ­μα­ρι Στά­ντον, η ο­ποί­α ι­σχυ­ρί­ζε­ται ό­τι αν γί­νει κά­τι τέ­τοιο θα σώ­σου­με χι­λιά­δες αν­θρώ­πους που πε­θαί­νουν κά­θε χρό­νο α­πό α­σθέ­νειες που σχε­τί­ζο­νται με την πα­χυ­σαρ­κί­α. Η διαι­το­λό­γος πρό­τει­νε το πιο πά­νω μέ­τρο, με­τά τις σχε­τι­κές συ­ζη­τήσεις που διε­ξά­γο­νται τε­λευ­ταί­α για την ε­πι­βο­λή φό­ρου στο πά­χος.
«Θα πρέ­πει να βρού­με τρό­πους για να πε­ριο­ρί­σου­με την κα­τα­νά­λω­ση τρο­φών που πε­ρι­έ­χουν με­γά­λες πο­σό­τη­τες λί­πους, ζά­χα­ρης και α­λα­τιού», εί­πε η Ρόζ­μα­ρι Στά­ντον, το­νί­ζο­ντας ό­τι «η ε­πι­βο­λή έξ­τρα φό­ρων εί­ναι πο­λύ κα­λή ι­δέ­α, για­τί, ό­πως εί­ναι γνω­στό, την ά­νο­δο της τι­μών α­κο­λου­θεί συ­νή­θως η μεί­ω­ση της κα­τα­νά­λω­σης».
Ύμαρτον ρε παιδιά. Στο τέλος θα μπει φόρος και για το αν και πόσες φορές θα πηγαίνουμε τουαλέτα για να μην μολύνουμε το περιβάλλον. Θα μας καταντήσουν ρομπότ τα οποία θα κάνουν ότι τους λένε και θα τα θεωρούμε και φυσιολογικά απο ένα σημείο και μετά. ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: